Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik könyvkiadót válasszam,...

Melyik könyvkiadót válasszam, ha írtam egy mesét?

Figyelt kérdés
Egy fura, állatos, füzetben összesen 128 kis oldalas mesét írtam, amit szeretnék kiadatni. Melyik könyvkiadó foglalkozik ilyesmivel?

2016. nov. 2. 09:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Most te azt hiszed, hogy egy szemetet írtam?"

Nem, dehogy. Elég jól írsz - de ehhez nem elég "elég jól" írni. Hibátlanul kell!

Az ember, ha elolvas egy mesekönyvből 10 sort, és talál benne hibát, akkor nem veszi meg.

2016. nov. 3. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyébként jobb helyeken úgy szokták, hogy lektorálás is van (persze pénzért). A lektor hivatalból javít (elvileg) minden hibát.
2016. nov. 3. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es! Az a korrektor. A lektor szakmai szempontból javít.
2016. nov. 3. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Általában mindkettő kell. Csak mostanában szeretik ezt megspórolni pl. az internetes újságoknál... meg is látszik a hatása!
2016. nov. 3. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdezőnek ezzel nem segítünk, hogy mi kellene, s miért nincs.

Kérdező! Egy ötlet, ha valamennyi pénzt tudsz rá álodzni.

Jön a karácsony. Ha digitális formában megvan a szöveg, akkor megnézem, mennyiből jönne ki olyan 8-10 pélány, puha táblás kötésben.

Amennyiben elfogadható számodra az összeg, én ingyen korrigálom, betördelem neked, s elkészítem a nyomdai állományt. Beszélhetünk borítóról is, azt is elkészítem neked. Mást nem kérek, csak a nevem szerepeljen az impresszumban.

Most félig-meddig hasra ütök, olyan 2000-3000 forintra jön ki egy könyv.

Oda tudod adni ajándékba neked kedves embereknek. Tesztelheted, mennyire sikeres, s abból már tudsz esetleg következtetni a folytatást illetően.

2016. nov. 3. 13:37
 16/19 A kérdező kommentje:
füzetbe van meg, tehát hogy rá tudjak áldozni annyit, hogy beküldjem mindet, ahhoz várnom kell. Előbb meg kell írnom mindegyik részt, ami eltarthat egy ideig.
2016. nov. 3. 14:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Azóta 15 éves vagyok és jávítottam rajta.
2017. aug. 6. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:

"jávítottam"

Jájj!

2017. aug. 9. 20:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Nemhogy segítene itt javítgat. Tudod hova menjél! Bocs már hogy telefonon nem írok tökeletesen! Biztos te se hibázol soha!
2017. aug. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!