Tudok ajánlani egy olyan könyvkiadót aki új tehetséges emberekkel is foglalkozik?
Figyelt kérdés
SZIASZTOK, 21 éves egyetemista hallgató vagyok, jelenleg terhes így halasztanom kell egy évet. Az irodalom a mindenem, ezzel is szeretnék foglalkozni, akár az újság írásban vagy könyv írásban. Nos az a helyzetem, hogy tavaly az egyik szakdolgozatom témája a történelmi regényeket kiadó, megíró tehetséges szerzők művei voltak mint például az igazi magyar mű az egri Csillagok Gárdonyi Géza tökéletes műve. A dolgozatom annyira tetszett az oktató tanárnak hogy javasolta, próbálják meg jo magam is könyvet írni hasonló témában. Egész nyáron ezzel dolgoztam, mind az irodalom mind a művészet és az igazi történelem minden egyes megtanult pontját tanulmányoztam, míg úgy döntöttem hogy a 19. Században próbálok meg egy történetet megfogalmazni. Hogy annyira ne határolodjak el a valóságtól illetve a 21. századtól egy bűnügyi történt mellett ragadtam le. Fel is kerestem a tanáromat akinek odaadtam az eredeti kéziratot ami szo szerint kézirat, mert nem a lap topomon írtam, mivel a doktor úr szerint a sugárzása árthat a magzatnak. A tanárom szerint egészen jó lett, ő megvenné ha a boltok polcain látná. De szeretném egy igazi szakember véleményét is kikérni. Van erre lehetőség, ha igen hol? Köszönöm előre is a válaszokat.2016. aug. 19. 21:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!