Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudok ajánlani egy olyan...

Tudok ajánlani egy olyan könyvkiadót aki új tehetséges emberekkel is foglalkozik?

Figyelt kérdés
SZIASZTOK, 21 éves egyetemista hallgató vagyok, jelenleg terhes így halasztanom kell egy évet. Az irodalom a mindenem, ezzel is szeretnék foglalkozni, akár az újság írásban vagy könyv írásban. Nos az a helyzetem, hogy tavaly az egyik szakdolgozatom témája a történelmi regényeket kiadó, megíró tehetséges szerzők művei voltak mint például az igazi magyar mű az egri Csillagok Gárdonyi Géza tökéletes műve. A dolgozatom annyira tetszett az oktató tanárnak hogy javasolta, próbálják meg jo magam is könyvet írni hasonló témában. Egész nyáron ezzel dolgoztam, mind az irodalom mind a művészet és az igazi történelem minden egyes megtanult pontját tanulmányoztam, míg úgy döntöttem hogy a 19. Században próbálok meg egy történetet megfogalmazni. Hogy annyira ne határolodjak el a valóságtól illetve a 21. századtól egy bűnügyi történt mellett ragadtam le. Fel is kerestem a tanáromat akinek odaadtam az eredeti kéziratot ami szo szerint kézirat, mert nem a lap topomon írtam, mivel a doktor úr szerint a sugárzása árthat a magzatnak. A tanárom szerint egészen jó lett, ő megvenné ha a boltok polcain látná. De szeretném egy igazi szakember véleményét is kikérni. Van erre lehetőség, ha igen hol? Köszönöm előre is a válaszokat.
2016. aug. 19. 21:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!