Szerintetek ez jelenthet valamit?
Az unokatesómról lenne szó. Nagyon szeret rajzolni, és jól is csinálja. Mindig ha náluk vagyunk is rajzolgat magának csenben teljesen aranyos, jólnevelt meg minden. Alapjáraton ha megkérem hogy mutasson rajzot előkotor néhányat, általában sima portrékat vagy rajzórai feladatokat. Aztán a minap is náluk voltam, ő elment a boltba én meg kint söröztem az apjával. Aztán meglátom a vázlatfüzetét, nyert a kiváncsiság és belenéztem.
Az összes rajzon lévő emberek véreztek. Kivétel nélkül az összesen volt vér. Nem fuh de brutálisan kell elképzelni de nyomasztó amikor látsz egy kislányt mosolyogni és vérzi a szeme, a szäja és az orra is. De volt egy ami viszont már para volt. Egy csávó vagy csaj kezek nélkül (vörös csonkokkal) áll és nyugodtan cigarettázik és pupillája se volt. Nem tudom hogy most nem fejezte be még vagy ilyen eleve. Lehet ezeknek bármilyen jelentése? Elárul e valamit egy hetedikes gyerekről? Nem akartam bajba keverni ezért még nem tettem semmit.
én mindenképpen megpróbálnék vele beszélgetni erről :(
tudom, hogy nem könnyű, de egy hetedikes gyerektől szerintem ez egy kicsit erős, lehet nyomasztja valami a lelkét :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!