Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek a "jelenségnek"...

Mi lehet ennek a "jelenségnek" a neve?

Figyelt kérdés
Kiskoromban, olyan 2-4 éves korom körül volt az hogy otthoni tárgyakra beleláttam (ha lehet így fogalmazni) mindig valamit, például nyitott konyhaszekrényünk volt sokáig. Azon volt és még mindig megvan egy ilyen citromos mintájú kis csupor és azt mindig másnak láttam. Nem láttam benne a citromot hanem egy teljesen más formát. A mai napig ha ránézek akkor sokszor látom így, de utána "kitisztul". Ugyanez volt a fürdőszobai csempével is, az is ilyen virág volt barna háttérrel és azt is teljesen másnak láttam vagy másra asszociáltam ha ránéztem. Másnak volt hasonló tapasztalása?

#minta #jelenség #másnak látni
tegnap 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

A jelenség neve fantázia.

Szívesen.

tegnap 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, sokszor a mai napig visszatér
tegnap 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallucináció.
ma 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!