Házibuliban gyakran visszatér egy kérdés. Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztúl, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Kutya vagy Ember2010. ápr. 27. 14:36
31/41 anonim válasza:
Jaj, hát inkább a kutyám dögöljön meg... Kit érdekel a kutya, mikor a másik oldalon ottvan 10 ember, még akkor is h ismeretlen, élete?? -.-' Akik meg azt írták, hogy a kutya maradjon életben, azok meg elég önzőek, nézzetek már magatokba! És mit csinálnátok, ha nem veletek lenne ez, ha mással, és pont te vagy egy szeretted halna meg???
32/41 anonim válasza:
én szeretem az állatokat, vegetáriánus is vagyok de a kutyát választanám, mert az 1 élet a másik viszont 10! de legjobb ha senki nem hal meg ,amúgy nem látom nagy valószínűségét,hogy valaha ilyen választásra kerüljön sor :D
33/41 anonim válasza:
35/41 A kérdező kommentje:
22.32 Nagyon szép kutyus:).
2010. máj. 1. 23:40
36/41 anonim válasza:
Egyetértek én is azzal, hogy aki a kutyáját választja az önző!!! Azért mert "jajj nézd milyen édes rotim van" és ki nem sz@rja le, akkor is dögöljön a kutya mert egy élet nem ér fel 10 élettel. Az egy kutya de a 10 emberből lehet 9csecsemő jó az is lehet, hogy mind a 10 száz éves, de akkor se az én lelkemen száradjon mind a 10nek a halála. Szeretem a kutyám, eltemetném, megsiratnám s majd ha kihevertem lenne egy új, de annak a 10 embernek a halálát én személy szerint nem tudnám feldolgozni soha.
37/41 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy dögöljön(hogy lehet ilyen ronda szót használni egy élőlény kimúlására?) meg a kutya, az ott pusztuljon bele ahol van! Hülye k.csögök. Inkább a 10 ismeretlen haljon meg, mint az, akit én szeretek. Hát hogy a f-szomba áldoznám fel a kutyám életét ismeretlen emberekért? MI A FRANCÉRT? Egy 'köszönömköszönöm'-ért? Lóf-szt a tudjátok hova. A lényeg az, hogy a kutyám maradna életben, az egyszer szent.
38/41 anonim válasza:
A kutyám élje túl. Talán nem vagyok normális, de a kutyákat mindig is jobban sajnáltam mint az embereket, számomra többet érnek. (ez a családomra és a barátaimra nem vonatkozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!