Ahha..Yaoi!! on Ice
Nekem bejön, bár a szereplők nem éppen bishounenek nálam,elég ronda a karakterek rajzolása de a korcsolya nagyon szép.
Óh én imádom, és szerintem Viktor eléggé bishounen, de ez ízlés kérdése ^^ Yuuri rajzolása egyébként nekem sem tetszik annyira.
Hatalmas fanja vagyok az animének! :D
10/10
Remélem végig ilyen jó lesz..^^
Talán az, hogy remek sport-animét csináltak, amelyikben külföldiek is szerepelnek, nemcsak japánok. A külföldiek nélkül uncsi lett volna. Az orosz karakter jó választás volt.
A vicces az, hogy nem kedvelem a jégkorit, de maga az anime jó xD
7-es vagyok és a 9-esnek válaszolok:
Nem tudom, hány részesre lett megtervezve, mert nem találtam erről infót sem magyarul, sem angolul, de olyan érzésem van, hogy elég rövid lesz, mert Yuri -emlékeim szerint- a Grand Prix után abbahagyja a korizást. De mivel úgy látom, túl sok nézőt vonzott az anime (akik izgulnak is a két szereplő miatt), lehetséges, hogy folytatják.
Ami a szereplőket illeti: nekem az a furcsa, hogy túl sok érzelmet raktak bele, pedig a pasikra ez nem jellemző :D Ráadásul pletykálnak is, mint a csajok. Annyira, hogy a fiúszerelem felé közelít az anime, pedig nem így lett megtervezve. A Hetaliára is ezt mondták, de csak, mert több a fiú ország, mint a lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!