Látott már valaki ilyen lényt?
Az az igazság, hogy nem én, hanem a szüleim a tanúk. Ugyanúgy írták le magát a lényt és a látottakat is; Este volt, az autópályán haladtak és arra lettek figyelmesek, hogy valami hirtelen átsiet az úton a kocsitól kb tíz méterre. A bizarr része, hogy a betonkorlátnál nem hogy lelassított volna, egyszerűen nekiszaladt és köddé vált.
Ami a kinézetét illeti:
Patkány szerű testalkat, de annál sokkalta nagyobb (mint egy macska?), szőrtelen, fehér, az orra hosszúkás, a lábai kurták, a szeme pedig testéhez képest aránytalanul nagy és fekete.
A szüleim szavának hitelességében hiszem, tehát nem téma.
Nem volt rés ott a betonkorlátnál?
Például a Hegyeshalmi öreg határnál láttam egymás után rakott betontömböket, és némelyik között rés volt, például egy kutya át tudott szaladni.
Ennek erősen kitalációszaga van. Ugyanis
- este már nem lehet nagyon jól látni;
- nagy sebesség mellett nem lehet ennyire megfigyelni semmit;
- a szeme színét semmiképpen.
Kérdezőkém, vagy te hazudsz, vagy a szüleid.
Aki azt állítja, hogy este, autóban ülve, százas tempónál meg tudja állapítani egy mozgásban lévő, macska méretű élőlény szemének a színét, az... nos, az hazudik.
Ilyen reakciókra természetesen számítottam. :) Amúgy kamionnal voltak, mert apum épp dolgozott, anyukám pedig elkísérte. Nem hinném, hogy százzal repesztettek, de örülök, hogy felhoztad a dolgot és tisztáztuk.
Egyébként a kérdésemre még nem igazán kaptam választ, de örülnék, ha a következő kommentelő megpróbálná félretenni a kritikus énjét és csak a lényegre koncentrálna. Tehát van ilyen állat, vagy ehhez hasonló? (A köddéválásos dolgot hagyjuk, azt rajtam kívül úgysem hiszi el a szüleimnek senki.) Azért kérdezem, mert a szüleim beszámolója felkeltette az érdeklődésemet, de a neten sajnos - egy fekete szemű, fehér szőrű görényt kivéve - nem találtam semmit.
Hát ha kamion, akkor valóban nem százzal, hanem kilencvennel haladtak - nem nagy a különbség. Cserébe viszont fent ültek mindketten jó magasan, ahonnan még sokkal nehezebb mindezt pontosan látni.
De tudod mit? Szerintem szellemvérpatkány volt.
Szia én is kamionos vagyok. Én is láttam már bizarabb dolgokat is, minden a fáradságnak a műve.
Olyankor meg kell álni és aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!