Mit csináljak? Falási rohamok törnek rán, állandóan éhes vagyok
Figyelt kérdés
Nyáron leadtam 10kg, fokozottan kevesebbet ettem, most suli van, megint kezdek egyre tobbet enni, és este-delutan majd meg őrülök annyira éhes vagyok, és bármit találok megeszem.2016. okt. 19. 19:05
1/1 anonim válasza:
Nekem is vannak falási rohamaim, nagyon félek az elhízástól, ezért ezeket szoktam csinálni: csinálok egy tál zabkását, és közvetlen mielőtt nekikezdek megiszom egy fél liter vizet, majd félbehagyom az evést, még egy fél liter víz, és mehet tovább a zabálás, ezt minden egyes tál ételnél meg lehet csinálni, és nem csak édességgel. Egyet mondok, ha eleget iszol kaja közben, és elég gyorsan, tehát nem egy-egy kortyot, hanem egyhúzásra, akkor utána már nem nagyon lesz kedved enni, mert egy, tele leszel, kettő, hányingered lesz. A másik amit csinálni szoktam az, hogy miközben csinálom a kajám, elmegyek a konyhából, pl amíg fő a tészta, és így nem kívánok rá még egy kis csokira vagy kekszre. A harmadik, hogy egyáltalán nem megyek a konyhába, ha megjön az étvágyam. A negyedik pedig, hogy undorító dolgokat keverek össze és azt eszem, de úgy, hogy kényszerítem magam rá, hogy elfogyasszam. tényleg elmegy az étvágyam egy mazsola-paradicsom szósz, vagy egy mustár-banán kombótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!