No.6 animéből nektek ki a szimbatikusabb, Nezumi vagy Shion? Miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 18:01
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírási hibáért XD szimpatikusabb
2016. okt. 17. 18:03
2/7 anonim válasza:
Nem láttam az animét, szóval csak a kinézetük, ill Google Images alapján ítélkezem :D
Nezumi.
3/7 anonim válasza:
Temészetessen ez egy nehéz kérdés ugyan is a két karakter más más stilust képvisel :) emberileg Shion talán sokkal szerethetöbb az esetlenségével és a kedvességével,Nezumi viszont pont a vadsága és a talpra esettsége miatt lesz a kedvencünk. ^^ én nagyon imádtam őket,de ha valasztanom kéne akkor Shion egy hajszállal szimpibb volt👌
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várok még válaszokat! Minnél többet :)
2016. okt. 18. 14:53
5/7 Luna1919 válasza:
Talán Nezumi, bár Shion lehet, hogy "cukibb", kedvesebb stb nagyon nehéz lenne választani
6/7 anonim válasza:
Nezumi szimpatikusabb nekem, de csak mert abban a világban olyan személyiség kell az életben maradáshoz a körzeten kívül
7/7 anonim válasza:
Ohh én imádom mindkettőt, de Nezumi a szerelmem :D Komolyan.... No.6 trash vagyok :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!