Két személyiség egy emberben?
Van egy magán angoltanárom, akivel nagyon jóban vagyok, bármit meg tudok vele beszélni. Viszont feltűnt egy ideje, hogy teljesen különböző a személyisége és a hangja is mikor angolul és mikor magyarul beszél. Angolul magas hangja van, mindig mosolygós, pozitív, őrült (jó értelemben) és olyasmi mint egy kislány, énekelget, ugrál, futkorászik néha, magyarul pedig sokkal mélyebb a hangja, szókimondóbb, sokszor káromkodik és úgymond érettebben viselkedik.
Ahogy mondtam, nagyon jóban vagyok vele és elég régóta ismerem, hogy tudjam, nem játssza meg nekem magát. Inkább mondanám ösztönlénynek, nagyon jó ember és mindkét személyiségét szeretem de mivel többször hallom az angol énjét, így még mindig iszonyat fura a szituáció mikor magyarul beszélgetünk. Teljesen kísérteties az egész. Tapasztaltatok már ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!