Milyen szereplők legyenek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy ez egy hülye kérdés/kérés, de szeretnék készíteni egy rövid történetet, és szereplőket tervezek, de teljesen kifogytam az ötletekből. Tudnátok kérlek nekem tulajdonságokat, ötleteket mondani a szereplőkhöz? Nagyon szépen köszönöm előre is!!!2016. okt. 3. 20:11
1/3 anonim válasza:
szerintem legyen egy wannabe iro, aki gyanutlan kerdezo egy nevtelen kozossegi oldalon es legyen egy valaszolo, aki azt valaszolja az ihletre varo ironak: "ne irjuk meg helyetted a sztoridat?";)
2/3 szántóvető válasza:
meríts a való életből:pszihopata,pedofil,meleg,szűz felnőtt,naiv,hűtlen nagycsaládos stb.ezek lehetnek pozitív negatív vagy kevert személyiséűgek,használd a fantáziád.
3/3 anonim válasza:
Induljunk ki a történetből: milyen jellegű történetet akarsz írni? A történet hangulatához és fő cselekményéhez illő karaktereket találj ki.
Ha a történetnek megvan a fő cselekménye, legelső sorban össze kell szednek a szereplőket.
Főszereplők, mellékszereplők, és a többiek.
Ha ők megvannak, a többi gyerekjáték, a lelkületüket cselekményeikhez s tetteikhez mérten alakíthatod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!