Hétköznap korán kelek.5:00 6:20-kor jön a buszom. De este nem tudok éjfélnél előbb elaludni. És ilyenkor jön az, hogy: Hoppá! Elaludtam. Tipp, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 13:52
1/6 anonim válasza:
Délután/este hánykor érsz haza általában?
2/6 A kérdező kommentje:
16:00 vagy 16:30
2016. okt. 22. 00:23
3/6 anonim válasza:
Én középsuliba egy órával odébb lévő városba jártam, mint ahol lakom; és alapból úgy volt, hogy kicsit hagytam rá időt, hogy foglalkozzak magammal is. Eredetileg este 10 -kor feküdtem le, de megelégeltem, hogy olyan élettelen a fejem egész nap, meg volt, hogy fáradt voltam, mikor kelni kellett, és akkor először átálltam arra, hogy este 8-kori fekvés, eleinte borzalmas volt magamat olyan korán ágyba kényszeríteni, de végülis meg lehetett szokni, cserébe reggel nem voltam olyan, mint a mosott sz.., és tényleg kicsit úgy ragyogni kezdtem, mert kipihent voltam.; utána meg volt olyan nap, hogy még akkor is fáradt voltam, és akkor átálltam az este 7-es fekvésre. És akkor kb 1 óra vagy fél volt magamra, mert még ebédeltem, meg szusszantam egyet, ha volt írásbeli azt megcsináltam, ha nem volt másnapra dolgozat bejelentve, akkor utána már kicsit felélénkültem, és tudtam egy vagy fél órát gépezni, és akkor utána fürdőszoba és ágy. Amúgy általában ilyen 15:30 körül értem haza, utána fél óra vagy 25 perc kajálás, utána egy kis szusszanás, amíg kipihenem az aznapot, utána egy kicsit olyan dolgokkal foglalkozás, ami engem is érdekel. És vagy 6-kor, vagy 7-kor indultam a fürdőszobába. Ha pedig tanulni kellett, akkor elcarakodtam este 9-ig is a tanulnivalóval. És volt amúgy, hogy 8 órám is volt, meg volt, hogy 9, de volt, hogy 6 is volt. Szóval amúgy volt, amikor kicsit tovább tudtam gépezni, meg volt, hogy kevesebbet. Meg olyan is volt, hogy 9 óra után hazaértem, csak ráborultam az ágyra, aztán rögtön másfél óra alvással kezdtem. Már csak úgy ráestem az ágyra, úgy rávágódtam.
4/6 anonim válasza:
Sportolsz valamit?Edzel?Mert ha nem akkor azt kellene ,garantáltan eláradnál este 8-ra.Este 6-kor nekiállsz,1 órá az egész.
5/6 A kérdező kommentje:
Izomtömeg növelésen vagyok. Magyarul konditerembe járok. Hétfőn,Szerdán,és Pénteken. De még ez sem merít ki annyira , hogy le tudjak normálisan pl.: este 8-9-10 órakor feküdni.
2016. okt. 26. 23:21
6/6 anonim válasza:
Pedig azt hittem ,hogy az a baj,hogy nem fáradsz el/le eléggé.Akkor nincsen jobb ötletem,sajna.Én esténként edzem,nálam hatásos,főleg lábnap után,az vesz ki a legtöbbet.Pedig nem kelek olyan korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!