Ha egy szülő a gyerekét vizelteti közterületen az is szabálysértésnek számít vagy el van nézve nekik?
Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 23:13
2/9 anonim válasza:
Egy 55 éves anyának gyereke a 32 éves fia is. ha azt pisilteti közterületen, akkor nyilván az. De ha egy szinte babának számító kisgyereket pisiltet, aki mondjuk max bölcsődés, az nem valószínű, hogy annak számít. Ezt a politika kategória törvények rovatában már megbeszéltük egy illetővel, de nem igazán értek hozzá, plusz régen is volt már a kérdés. Szerintem oda át kéne tetetni a kérdést, mert ott nagyobb valószínűséggel válaszolnak. Ha gondolod jelentem a kérdést, hogy rossz kategóriába került.
3/9 anonim válasza:
Gondoljuk csak végig logikusan... a szülő megpisilteti a kisgyereket a közterületen, majd évekkel később, amikor a kisgyerek tudomást szerez erről, ő is így tesz, mert ugyan kit zavar az, hogy egyrészt látjuk, amint éppen egy kisbaba h*gyozik az utcán, pláne, ha az illető éppen iszik vagy kajál, vagy épp világot megváltó gondolataiba réved és kiszúrja a szemét az, hogy egy pisi tócsa teríti be a közterületet.
Ezt nevezem ám környezetbarát megoldásnak, hugyozzuk le a természetet közterületen, elvégre az "természetes" anyag, nem?
...könyörgöm... ne csináljuk már... magasról l*sz*rom, hogy egy kisgyerekről van szó, akkor se a nyílt utcán pisiltessük már!
4/9 anonim válasza:
Na igen. Nálam az verte ki a biztosítékot, mikor valami futós cucc volt a kisvárosunkban, mindenhol is autó, utcánban járda mellett, ahova még a kutyát se sz*ratják a kisgyerek végzi a dolgát amint sétálunk el... Hát eszem megáll..
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen akit zavar...Sokszor úgy érzem hogy a szülők kb bármit megtehetnek mert hát ugye szülők.Mostanában vagy 5 olyan esetem volt ahol gyereket láttam vizelni,ezért tettem fel a kérdést.A mai eset volt a legjobb mert (vagy nem tudtak róla,vagy lusta volt elvinni oda a gyerekét)nem messze volt nyilvános wc ő viszont a kisfiát a bokorba pis*ltatta.Nem ha mellesleg belenézek a szülő arcába rosszalló tekintettel,úgy néz vissza mintha neki ehhez joga lenne.
2016. okt. 11. 01:24
6/9 anonim válasza:
Akkor a kutyák se pisiljenek sehova. Oldják meg otthon a gazdik. Nekem van egy 2éves kislányom,elöfordult már 2x hogy az utcán kellett pisilnie. Elvonultunk egy füves részre egy bokor mögé és pisilt, tragédia komolyan mondom. Hogy fogtok így aludni?
7/9 anonim válasza:
Tényleg, ha egy kisgyereknek nem szabad pisilnie az utcán, ha tényleg annyira kell neki, akkor a kutyákat se hugyoztassák az utcára, meg szarassák a fűbe! Ne haragudj, de több kutyaszarba léptem bele, mint kisgyerek pisijébe!
8/9 A kérdező kommentje:
Nem kell itt háborogni.A kutyákra is van "elvileg szabály" csak ugye ezt sem tartja be senki,mert kellemetlen szarral a zacskóban hazáig slattyogni egy sétáltatás után.+ Itt nem feltétlen maga a "pisi" a probléma,hanem az hogy bárki láthatja az akciót,ugyebár ha pedig egy felnőtt ember csinálja ugyan ezt mert nekünk is kellhet "annyira" pisilni,akkor mindenki háborog hogy mit képzel a kedves illető...
2016. okt. 12. 01:02
9/9 anonim válasza:
Akik háborognak.. Igen, persze, megesik, hogy pont a legrosszabb helyen jön rá a gyerekre, hogy pisilni kell. De egy: mondjuk turistahelyeken szokott lenni wc, egyéb kültéri programokon is szokott lenni, és ha mégsincs, akkor legalább annyit tegyen meg anyuka, hogy hátrébb viszi a gyermeket a bokor mögé.. Vagy legalább messzebb onnan ahol jönnek mennek az emberek.. Annyira nem bonyolult feladat, mert igen, van aki erre sem képes, és számomra ez a felháborító..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!