Szerintetek Michael Jackson szexi volt?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon is az volt főleg 87-től 90ig de kíváncsi vagyok más véleményére is!! :)2016. okt. 10. 13:51
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2016. okt. 16. 21:21
13/22 anonim válasza:
Szerintem igen.
Mert "az, hogy valaki szexi vagy nem, az belülről, a lélekből fakad, hogy hogyan viselkedik"
Tőle idéztem. :)
14/22 anonim válasza:
IGEEEEN! 😍😍😍 Imádom!
Michael forever
15/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi volt. Olyan szép szemei voltak, meg a mosolya, meg az arca... Ő mindenhogy gyönyörű... Meg persze a zenéit, a táncait is nagyon szeretem. Ő a kedvenc énekese, és példaképem, szóval a kedvenc emberem.
16/22 anonim válasza:
szerintem igen feketén és fehéren is
17/22 anonim válasza:
szerintem az volt és a mosolya csodálatos nekem fekete bőrszínnel és fehér bőrszínnel is bejön
18/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon taszítóan nézett ki,feketén és fehéren is.(lepontozhattok,de attól még számomra egy nagyon csúnya ember volt).
20/22 anonim válasza:
Jó dolog lehet úgy élni hogy mindenki idióta,akinek más a véleménye mint neked:D szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!