Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy elég komoly témámában...

Egy elég komoly témámában kérnék segítséget, Van itt olyan aki ismer olyat akit meg erőszakoltak vagy sajátmaga esett erőszak álldozatának netán ismer ilyen történetet? Többi lent

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok semmi perverz dologra.Egy pszichológiai kutatást kell végeznem és azt a feladatot kaptam,hogy vázoljam kb mi játszódik le egy meg erőszakolt nő lelkében..Tudom ez egy nagyon kénnyes téma de ha esetleg valaki hajlandó akár egy kicsit is segítenni azt megköszönném és nem kell ide írni csak írjon privátba ésén felteszek néhány kérdést.
2016. okt. 6. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Az hogy széttapossa a belét, aztán beleokádik a tüdejébe.

Szerinted ki fog erről beszélgetni?

2016. okt. 27. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen válaszokat szerettem volna elkerűlni,ezért irtam azt is,hogy nem kell,hogy az irjon aki közvetlenűl lett az erőszak álldozata.Amúgy is ez olyan dolog,hogy aki akar az ír aki meg nem az nem.
2016. okt. 27. 22:57
 3/3 anonim válasza:

[link]

Itt olvasgass, mindenre választ kapsz az erőszak- áldozatoktól.

2019. febr. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!