Ha töröltek a munkaügyi központból, visszaigényelhetik a juttatásokat?
1.munkanélküli járadékot nem kaphattál, mert az nem létezik, /sosem volt,/jelenleg is álláskeresési támogatás,juttatás a neve.
egyébként én is azon vagyok, 60napig, továbbá nem vagy köteles elvállalni a közmunkát, ameddig a támogatást neked megállapitották, viszont ha behívnak a munkaügyre, vagy kiközvetítenek pl. egy céghez, vagy ökihez, utcai munkára, köteles vagy megjelenni, valamint, együttmüködni a munkaügyi kp.al.
2hete engem is behívtak, közmunkára kerestek munkavezetőt, de nem vállaltam el, mivel az nem megfelelő állás, számomra,
A cégtől kirendelt főnők, tudomásul vette, a közvetítő pedig aláíratta velem, a jelenléti ívet, valamint a közvetítő lapot, amire szintén ráírtam, hogy más munkát akarok vállalni, a szakmámban szeretnék elhelyezkedni, ..
Rendben volt minden, a közvetítő srác, megértette, és megerősítette hogy nem szükséges elvállalnom,elfogadnom az ajánlatot, de emiatt a támogatást sem vonják meg.
Nagyon alul informáltak vagytok, el kellene olvasni végre a papírokat, amit a munkaügyön kaptatok, amikor bent voltatok, a támogatás megállapitásra került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!