Volt egy furcsa álmom az éjszaka. Szerintetek mit jelenthet?
Kedves Kérdező!
Álmaink rendszerint a jelent,és a múltat jelentik meg nekünk szimbólikus képbe ágyazva.
Álmod forgószele,egy indulati vihart jelképez,mely elől,egy idegen családban találtál menedéket.
A katonák,akik értesítettek,valami külső tekintélyt jelképeznek.
Az aszfaltba(életútba) rejtett,otthagyott gyermek te vagy,akit-igen egészséges módon-te vettél oltalmadba.(Bárcsak mindenki ilyen jóviszonyban lenne önmagával,mint te!)
Kiegészítés,az előző gondolataimhoz:
Milyen csodás lenne,ha felkészülnénk ilyen vészhelyzetekre azzal,hogy olyan baráti,családi kapcsolatrendszert alakítanánk ki melyre minden körülmény között önzetlen,hathatós segítséget kaphatnánk!
Utolso válasziro.
Igen lehet igazad van.Mivel én otthonról elmenekültem mivel szüleim elválltak apámmal maradtam vele nagyon rossz lett a kapcsolatom és már nem birtam tovább. egy ismeretlenbe vágtam bele egy olyan családhoz kerültem költöztem akit nem igazán ismertem ott volt a számomra megfelelö párom akihez költöztem illetve az ö családja,de nem ismertem/ismerem annyira öket már 5. éve élünk együtt van két gyermekünk.És én voltam az a gyerek akit ott hagytak ,de akkor nem értem én saját magamat ,hogy vettem szárnyaim alá ez számomra érthetetlen...:SÉs a katonák pontosan mi is az amit közölni szerettek volna velem?:/Ha esetleg ki tudnád fejteni megköszönném.
Azt hiszem,valamilyen tekintéllyel bíró emberek figyelmeztettek,hogy muszáj felnőnöd,és irányítni saját életedet.
Saját egészséges életösztönöddel, kezelted családi tragédiádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!