Házi pálinka, hol érdemes Pesten értékesíteni?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van 60l házi pálinkám:
-a főzést
-a fokot
-a gyümölcs tartalmát
-a főzés helyét
Papirral főzési bizonylattal tudom igazolni.
Édes apámé volt aki sajnos elhunyt,én Pesten élek 8éve,itt helyeznék őrök nyugalomba de az anyagiak eléggé húzósak.
Nem haszon szerzés a cél csak,ha már van ne öncsűk ki,mi nem iszunk.
Ha tudnátok tanácsokat adni azért nagyon hálás lennék.
Azt sajnos legálisan már sehogy. Kivéve adóraktár, de azt inkább hagyjuk. Ismerör körökben kérdezd meg.
Biztos vagyok benne hogy ha jo a pálinka pillanatok alatt elviszik. Főleg Pesten.
Nem lesz azzal baj csak reklámozni kell. Persze"halkan".
Második rosszindulatú válaszolónak üzenem.
Romoljon rád az összes elrakott befőtt.
Miért is vagyok rosszindulatú? Ezt kifejtenéd, kérlek?
Hiszen te is tisztában vagy azzal, hogy legálisan nem adható el, ahogy az otthon nyomtatott pénz forgalombahozása is bűncselekmény.
Értem én, hogy a véretekben van az, hogy lopni-csalni-hazudni-adót csalni nem bűn hanem fäszägyerekség, de én ezzel nem tudok azonosulni.
Ha pedig a kérdezőnek nincs annyi józan paraszti esze (akármennyire paradox is ez a kifejezés), hogy meg kell kérdezni az ismerősöket, akkor... felőlem még rosszindulatúnak is nevezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!