Létezik erre valami előírás?
Csak tudod arra ott vannak a munkanapok, dolgozzanak akkor!! Úgy mint más, és hétvégén pihenjenek, úgy mint más!! Nem tudom te hogy örülnél, ha 3.5 hétig reggel 6-tól este 9-ig a fejed fölött fúrnának, vésnének, kalapácsolnának (és vasárnap is!!!) és a pici babád nem tud aludni egy percet sem, ha azt akarod, hogy legalább ő pihenjen minimum 4 órát le kell vinni sétálni és ezt 3.5 hétig minden áldott nap!
Mi kihívtuk a rendőrséget egy csomó más családdal együtt! Mert a munkanap az munkanap, a hétvége pedig hétvége, amikor pihen(ne) az ember.
Maximálisan egyetértek veled! Én is így gondolom, hogy dolgozzon, de hétfőtől-péntekig, esetleg szombaton, ha valami ünnep miatt munkanappá van nyílvánítva, de aztán ünnepnap csend legyen! Az én babám 6 hónapos volt amikor felettünk csinálták a fesztivált (március 15-én is!), na ekkor lett belőle rendőrség), nem tudom egyébként mit bírtak csinálni majdnem 1 hónapig éjjel-nappal, mert éjjel is ment a tompa kopácsolás, de remélem egyhamar nem lesz semmi felújításuk. Sajnos azóta a kisfiam még a turmixgép hangjától is megijed, pedig soha nem félt ezektől a zajoktól. Csak gondolom, amikor reggel fél 7-kor a betonfúróra riadt, az váltotta ki ezt a reakciót belőle. A másik dolog az, hogy ők sem írták ki a postaládákhoz, hogy felújítást végeznek. Akkor néztem nagyot, amikor a babám ruháit mostam volna ki, de nem jött a víz a csapból! Ez volt a legelső napjuk, ezt végképp ki kellett volna írni, csupán 4 órát nem volt se meleg, se hideg víz...
első és harmadik válasz írója
szerinted a rendőrséget érdekelni fogja egy ilyen "piti" ügy?
este 10-ig lehet "zajongani"
ha a szomszéd felújít, akkor azt a saját tulajdonán belül csinája, ahhoz neked semmi közöd. és neki sincs, ha te újítasz fel.
nálunk is volt már felújítás, szerencsére nekem nem volt zsörtölődő szomszédom, és nekem sem gond, ha valaki hetekig fúr-farag. van ilyen. el kell fogadni. aki meg nem bírja a "kaptár házakkal" együttjáró zajokat, az költözzön tanyára, ott aztán senki nem fogja zavarni a nyugalmát.
a nővéreméknek például van ilyen szomszédjuk, aki teljesen felháborodott, mikor ők felújítottak. a rendőröket rohadtul nem érdekelte, megmondták hogy magántulajdonon belül este 10-ig olyan hangokat generálhatnak, amilyet akarnak.
ezért a szomszéd mégjobban bedühödött, és elég kicsinyes módszerekhez nyúlt. pl éjjelente csörgette a kaputelefont, és gyufaszálat tört a pincéjük kulcslyukába...
gondolhatod hogy azt az embert mindenki utálja a lépcsőházban...ne akarj ilyen lenni.
jobb jóban lenni a szomszédokkal, és elviselni egymás dolgait, mint háborúzni. az nem vezet sehova, és eléggé el is fajulhat.
mondom, aki meg nem viseli el az ilyen dolgokat, annak nem való emeletes ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!