Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lehet ott a lépcső? Van erre...

Lehet ott a lépcső? Van erre valami építési előírás, vagy tudom is én mi? Vagy teljesen mindegy hol van, ez csak amolyan: ott középtályt a megszokott, és ott olyan jól néz ki dolog?

Figyelt kérdés

Saját lakás építésében gondolkozunk. A tervek már születgetnek, de azért ott még nem tartunk, hogy megmutassuk a tervezőnek, hogy ez megvalósítható e így (anyagi gát). A tervben egy fsz. és egy emelettel rendelkező házat gondoltunk ki. A fsz-i rész már egész szépen kezd kirajzolódni. Csak a lépcső nem kb. középre kerülne, ahogyan azt a tervrajzokon látam, hanem ki teljesen szélre.

És az a helyzet, hogy én már annyira beleszeredtem abba a tervbe, próbáltam lapravetni egy olyan verziót is, ahol középtályt van a lépcső, de azt nem éreztem sehogysem a magunkének, akárhogyan is alakítgattam. Még ezzel a ház végében/szélében lévő lépcsős megoldással nagyon bejön a tervrajzom, azt teljes mértékben a magunkénak érzem/érezzük.

2010. jan. 6. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet.
2010. jan. 6. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs semmi féle elöírás, ezt majd a tervezö fogja látni az egészböl. Mikor tervezöhöz mentek vigyétek el amit gondoltatok, mert nálunk azt kérdezte elöször van-e firkánk az elképzelésünkröl. De nekünk nem volt. ìgy amit akartunk elmondtuk és 3 tervet csinált, abból egybe bele is szerettünk. De még abban is változtattatunk.

Szóval vidd el az elképzelésedet és megfogja mondani. De elöször földmérést is fog csinálni, mert a telek elhelyezkedése sem mindegy.

2010. jan. 6. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 6. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg, akinek pont így van az otthonában, vagy ismerőse otthonában a lépcső?
2010. jan. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!