Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerelmi 3szöges, vagy sulis...

Szerelmi 3szöges, vagy sulis koreai vagy taiwan doramát keresek. Valami ötlet? Olyat amit online is meglehet nézni.

Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Playful Kiss

- koreai dorama.

(Az eredetije egy japán manga.)

Nekem nagyon tetszett ez a koreai romantikus dorama. Indavideón fent van végig (esetleg a youtube-on láttam...?)

Előfordul benne szerelmi háromszög is, vetélkedéssel (két lány, egy fiúért), de a fő vonal: az eminens srác szívét hogyan hódítja meg vajon, a suli egyik leggyengébb tanulója (egy lány)...

Nem mondom, h különleges darab, de a maga nemében nagyon aranyos, szívhez szóló, imádni való, megható, kedves doráma. A főszereplő színésznő hihetetlen cuki. :D

Olykor kissé kiábrándítónak hat a főszereplő srác, de a lány nagyon kitartó, sok-sok részen át...

Még az eminens diáklánnyal is megküzd a fiú szívéért... A végét sejteni lehet, szóval nem árultam el nagy titkot közvetett módon se. Érdemes végigszenvedni a lánnyal az összes részt, a lánynak drukkolva. ;)

Picit hosszú, emlékeim szerint kb 12x45 perc, de keress rá, angol wikipedia-n van róla adat.

Egyébként youtube-on van négy extra rész, de szerintem eléggé kiábrándító a kerek egész fő részek után... Csak felszínes önismétlés.

Szóval a tényleges részeit ajánlom inkább.

2016. szept. 21. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
...ja és kihagytam, hogy az első részei még középsuliban játszódnak, szóval meleg szívvel ajánlom neked emiatt is. :)
2016. szept. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!