Tudtok olyan online oldalt, ahonnan rendelhetőek koreai termékek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint öltözködési termékek, vagy díszlet pl. egy falikép Szöulról vagy ilyesmi. Nagyon nehéz hozzájuk jutni.2013. okt. 1. 22:10
1/6 anonim válasza:
Én koreai sminket, bb krémet szoktam rendelni erről az oldalról bbkrem.hu, de sajnos nem tudok olyan oldalt ami ajándéktárgyakat és egyéb koreai cuccokat árulna. Pedig engem is érdekelne.
2/6 anonim válasza:
Én Ebay-ről rendeltem már hanbokot koreából és rengeteg minden van szerintem elég jó áron.
3/6 anonim válasza:
Mire lenne szükséged, mert én még kinn vagyok pár hónapig és másoknak is küldtem már haza cuccokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen mindegy, csak eredeti koreai legyen, póló vagy ilyesmi. Te kint vagy? Istenem, de irigyellek.:)) Köszönöm a többiek válaszát is!
2013. okt. 17. 18:10
5/6 NAncsi22 válasza:
Sziasztok!
Erről az oldalról lehet koreai termékeket rendelni:
www.advlink24.com:18080/dl/koreashop
6/6 anonim válasza:
roseroseshop.com eredeti cuccok es hatasosak es altalaban le vannak arazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!