Mit tegyek ha jogtalanúl és szabályellenesen elvette a társadalmi halőr a horgászengedélyemet az elnök utasítására?
Figyelt kérdés
A társadalmi halőr az ellenőrzésekor a nálla lévő digitális mérleggel lemérte a kifogott pontyomat ami 2,72 kg volt és az Én húzós mérlegem viszont 2,48 kg mutatott és ezért a fogási naplómban 2. kg lett bejegyezve és nem 3. kg.
A 24 dkg. különbözet miatt vetette el az egyesület elnöke az engedélyemet holott sehol nincs leírva és meghatározva, hogy
a kifogott halat csak digitális mérleggel lehet lemérni.
Mit tegyek mivel szerintem ez jogszerütlen és törvényellenes. Két hete korlátozva vagyok emiatt. Segítsetek valahogyan. Köszi Lisztes.
2010. ápr. 23. 16:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!