Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 4 hét alatt Amerikában meg...

4 hét alatt Amerikában meg tudok tanulni rendesen angolul? Többi lent

Figyelt kérdés
Jövő nyáron megyek Amerikába nyelvet tanulni egy nyelviskolán keresztül. Heti 21 angolom lesz.És, nyilván nem lesznek magyarok, tehát csak angolul tudok kommunikálni 0-24ben. Nem anyanyelvi szintet várok el, de azt, hogy tudjak rendesen kommunikálni. Lehetséges ez?? :)

2016. szept. 19. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
attol fugg mennyire tudsz elotte. Egy jo, stabil nyelvtudason sokat tud lokni, nullarol ne varj csodakat. De addig meg van egy csomo idod, fekudj neki.
2016. szept. 19. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen az alap tudásod. Ha egy erős középszintű, akkor bizony rengeteget fogsz tanulni a 4 hét alatt.

Én Kanadába mentem ki idén nyáron egy barátomhoz vendégségbe, 1 hetet éltem nála, magyar egyáltalán nem volt a közelemben. Az 1 hét alatt annyira felturbóztam az angolomat - mindenféle erőfeszítés nélkül -, hogy azóta simán megértem az angol tévéműsorokat is. Pedig ez csak 1 hét volt!

2016. szept. 19. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!