Miért ég a villany minden éjjel a szomszéd konyhájában?
Szerintem ez természetes kiváncsiskodás, hiszen a szemben lévő tömbházban van és hogyha kinézünk az erkélyen akkor látjuk. Ennyi. Amugy meg 3-an lakunk és mindhárman akármikor felébredün vagy későn jövünk haza vagy korán megyel el valamelyikünk, ugyanugy a villany ég.
Fent a 4-iken kétlem, hogy a betörőket riasztja el. Egyszerüen kiváncsi voltam, hogy egy kivülálló mit gondol. Azért köszi.
Ja, az utolsó jó magyarázat, már csak azért is, mert ha nincsen erre alkalmas éjjeli lámpa, akkor direkt a konyhai égőt hagyja égve, hogy a beszűrődő fény mellett még lát a szobában, de már nem zavarja az alvásban.
Amúgy más magyarázat is lehetséges, nekem volt egy majdnem vak kutyám, neki általában a fürdőszobai égőt hagytam égve, hogy ne botorkáljon éjjel a sötétben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!