Hogyan tovább, ha elutasították a családi csőd kérelmet?
Pontosítok:
Eddig bajban voltunk, családi halálesetek, -problémák, betegségek, munkanélküliség, stb.Nem azért nem fizettünk dolgainkat, mert nem akartuk, hanem mert nem tudtuk. Itt mindenki, aki nem csókos minimálbéren él.
Mivel azzal biztattak, hogy pont az ilyen családoknak találták ki a Cs.Cs-öt, ezért is vágtunk bele, aztán nagyot csalódtunk, mert látjuk, hogy ez is részben pofára megy. Megváltozott az anyagi körülményünk, most már tudnánk nagyobb összeget is fizetni havonta törlesztést. Azóta fizetünk minden rezsit újra.
Volt egy beszélgetésem a végrehajtónál, - igaz nem a tulajjal, hanem alkalmazottjával, akihez tartozunk - mert éreztem, hogy nem fog sikerülni és azt mondta arra a kérdésemre, hogy van-e lehetőség kivédeni a végrehajtást azzal, hogy náluk fizetni részletekben, Erre azt mondta, hogy "semmi nem lehetetlen, mindenre lehet megoldást találni. Én erre is kíváncsi vagyok, hogy nem lenne átverés vagy lenyúlás részükről, illetve, hogy nem vernének-e át. Itt ahol élek, még az ingatlanosoktól is tartanom kell, mert az alkalmazottaik az ilyen veszélyben lévő lakásokat a nagy mecénás ingatlanos tulajok kezére játsszák, gondolom jutalékért.
Mire kéne az ügyvéd? Már lezárták az ügyet, szerintem már nincs lehetőségem fellebezni. A bírósági is tárgyalás nélkül hozott végzést. ENNYI!
Egyébként nekem is megfordult a fejemben, ügyvédre is gondoltam, de itt ahol élek még az ügyvédek is korruptak. Ezért, ha ezt meglépném, más városból, kellene ügyvédet fogadnom, az meg ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!