Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy a szüleimnek...

Mit tegyek hogy a szüleimnek jobb legyen? Segítség!

Figyelt kérdés
Nah hát arról van szó hogy a szomszédaink nagyon bunkók még szépen kifejezve is és állandóan akkor füstőlnek mikor valaki a családból kinnt van a kutyáknál vagy csak kiment az udvarra és rendszeresen úgy füstölnek hogy felénk jöjjön a füst!!!Úgyhogy légyszíves segítsetek abban hogy hogyan tudnám egy kicsit megbosszúlni úgy hogy jobb legyen a szüleimnek?!?!
2010. ápr. 22. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
babám, nem megbosszulni kell, hanem példát mutatni^^
2010. ápr. 22. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
engem ne babámozzon és ha értelmes választ nem tud adni akkor odébb kontárkodjon és ezeknek már nem példamutatás kell hanem valami más mert mi már beszélni is próbáltunk
2010. ápr. 22. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
na, az értelem...
2010. ápr. 23. 01:25
 4/8 A kérdező kommentje:
jahj...
2010. ápr. 23. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken van 1 bizonyos (égetési-tűzgyújtási)rendelete a Polg.hivatalnak.Meghatározva,hogy mikor lehet ilyesmit csinálni.

Nálunk pl.tavasztól őszig kedd-péntek 8-20ig.Ezen kívül is lehet,csak az 30000Ft.-ba kerül.

2010. ápr. 24. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
figyi,azellen nem tehetsz,hogy a szél pont tifelétek fúj....
2010. ápr. 24. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
sztem ez a csaj hülye. :D
2010. ápr. 24. 15:01
 8/8 A kérdező kommentje:
én???
2010. ápr. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!