nem tudom mit szeretnék,még nincs tetkóm. valami kicsivel szeretném kezdeni.a csuklómra gondoltam de ott tudom hogy nagyon fájna,mert nekem nagyon érzékeny a bőröm ráadásul nem is bírnám szerintem.
annak nem való tetoválás , aki nem tudja milyen tetoválást akar.
és akkor sem , :
ha kigondolja a tetoválást , és utánna úgy gondolja , hogy inkább mást szeretnék.
tetszenek a tetkók, (a nonfigurativ nem) mivel nincs elképzelésem mit varratnék magamra , igy nem is foglalkozom vele. de ha egyszer meglesz , hogy mit is szeretnék, akkor fogok tetováltatni.
2010. ápr. 22. 19:27
4/6 anonim válasza:
keress a neten ötletet! pl: [link] vagy , nézz körül az utcán! ha szimbólumot, kinai jelet tetováltatsz tudd a jelentését! és ne csak úgy , hogy pusztán elhiszed azt. vagy nézz szét a rajzaid között! nézd meg a graffitiket! vegyél , (vagy kérj kölcsön ha adnak) tetoválásos ujságot! és döntsd el hogy mikor legyen látható! gondolok arra , hogy rövidnadrág , rövidujju öltözet alól ha látszik , akkor nem kaphatsz meg bizonyos munkákat. (pl tüzoltó , rendőr nem lehetsz) egy nyak , kar , arctetkót meg méginkább be kell vállalni. de ha az kell , akkor nem fogod szégyelni.
2010. ápr. 22. 19:43
5/6 anonim válasza:
aki nem tudja,hogy mit akar és már előre vonyít azon,hogy fájni fog, az ne tetováltasson könyörgöm!!!
18.L
2010. ápr. 22. 20:37
6/6 anonim válasza:
Ne csinaltass tetkot, ha azt sem tudod, hogy hova es mit. 100%, hogy meg fogod banni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!