Mi a véleményetek a Patrícia névről? Szerintetek szép vagy csúnya a név és miért?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 16:54
4/9 anonim válasza:
Nekem ez a nevem. Szerintem szép. Viszont sokszor nem tudják hogy milyen i-vel kell írni és ez kicsit zavar.
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális, vállalható név, de nekem nem tetszik és nem is adnám a gyerekemnek. Számomra túl durva és kemény, rideg név (hasonlóan a Zitához).
A Pati becézésről meg a pattanás jut eszembe. Máshogy meg nem hallottam még hogy becézték volna.
6/9 anonim válasza:
Engem is így hívnak, szeretem, és Patyának becéznek
7/9 1112 válasza:
Trisha is lehet; mert angolosan Patrisa/Pátrisá
Nekem amúgy tetszik.
8/9 1112 válasza:
*Ja és szerintem Patti a legjobb becézés, mert nekem a Patiról a patika jut eszembe, a Trisa nem annyira tetszik; meg még mamám egyik barátnője Paci néni, a Paci sem tetszik nekem annyira, nekem az a ló.
9/9 1112 válasza:
*remélem, hogy nem bántottam meg senkit.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!