Nyúlfogam van. Ha lesz állandó fogszabályzóm és x év után leveszik akkor is csúnya lesz?
Figyelt kérdés
Csúnyának számít ha szépen és egyenesen állnak a fogaim de az első kettő nagyobb?2016. aug. 30. 13:05
1/4 anonim válasza:
Nem :) Az én első két fogam is nagyobb az átlagnál, semmi csúnyaság nincs benne. Nekem nem kellett fogszabáélyzó, egyszerűen csak nagyobbak azok a fogaim
2/4 A kérdező kommentje:
De félek hogy csak rosszabul fog kinézni ):
2016. aug. 30. 18:46
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem csúnya, szerintem tök cuki ha valakinek nagyobb az első kettő, a többi meg kisebb 😊 És a fogszabályzótól szép egyenes lesz, és nagyon jól fog kinézni, higgy nekem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi c:
2016. szept. 12. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!