A telefonon lévő képet hogyan lehet a számítógépre felrakni, és elküldeni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 09:35
1/7 anonim válasza:
A telefonról a képet mint üzenetet a küldés menűpontban(multimédia vagy bluetooth, a mikéntje telefon-függő) elküldöd az email-címedre, onnan lemented a gépre és már küldözgetheted is.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.:)
A Bluetooth-t hogyan kell bekapcsolni?
2010. ápr. 22. 10:24
3/7 anonim válasza:
Nekem a számítógépemen nincs, úgyhogy azt nem tudom. A telefom Nokia, azon a küldésnél ajánlja fel, hogy multimédia vagy bluetooth. Én a multimédiával szoktam küldeni.
4/7 A kérdező kommentje:
Beleléptem abba a menüpontba amit írtál,majd a bluetooth-ba de azt írja ki hogy nem található a bluetooth eszköz,megpróbáltam még egyszer de ugyanezt írta ki.
2010. ápr. 22. 13:42
5/7 A kérdező kommentje:
Az én telefonom típusa Sony Ericsson W300i
2010. ápr. 22. 13:43
6/7 anonim válasza:
Akkor gondolom a számítógépen nincs bluetooth vagy nincs beállítva. Próbáld meg a küldést más módon, mint pl. multimédia, vagy csak a küldésnél egyszerűen beírod az email-címed és úgy.
7/7 A kérdező kommentje:
A telefonról elküldtem az e-mail címemre,de nem ment át.
2010. ápr. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!