Hogy kell ezt elküldeni postán?
Level 2000 grammig
Csomag 2000 felett
Becsomagolod rendesen hogy ne szakadjon ki stb. Ki is belelheted belul h ne mozogjon amikor szallitjak, vagy beletekerheted ujsagpapirba is a kuldemenyt es ugy csomagolod be.
Megcimzed az egyik oldalat:
Bal felso sarok: fado azaz te
Jobb also saeok cimzett
Cimzes:
Nev
Varos
Utca hazszam emelet ajto
Iranyitoszam
Sima levelkent ne add fel, mert ellopjak.
Ajanlva:
Kitoltesz egy zold ajanloszelvenyt:
- felado
- cimzett
- beikszeled hogy ajanlott
Csomagnal nem tom lehet ugyanezt kell kitolteni em is csak jovoheten adom fel az elso csomagom, de max rakerdezek h ahhoz mit kell kitoltenem es kitoltom ott.
Bemesz a pistara.
Oraadod a csomagot meg a papirt- zold ajanloszeleny, a csomagot irtam h meg nem tudom.
Lemerik a kuldemenyt, kap ragszamot.
Felmatricazzak.
Az ajanloszelveny kozben atmegy egy gepen ami ranyomtatja h feladtal meg a ragzamot:
Megkerdezik h kersz-e szamlqt.
Mondod h ien/nem es fizetsz.
Viszont latasra!
Az elejen en ugy szoktam h oramegyek koszonok napszaknak megfeleloen- ha ismeros postas lany van akinel mar vagy 120 ajanlott levelet adtam fel azt sziazom! Es eldaralom: ezeket a leveleket szeretnem ajanlva elsobbsegivel feladni, es nem kerek szamlat.
Aztan betolom a sok levelet elejuk amire elore ra van keszitve az ajanloszelveny sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!