Megérte rohanni a melóba? A kocsiban még ott a gyerekülés!
Hajnalba, hová megy 100 emberből 90?
Melóba..
3-as, én nem mondtam, hogy előzött a teherautó sofőrje. Az én verziómban, amit csak félig írtam le, mert siettem, hogy elbóbiskolt és áttért az út másik oldalára... a balesetek igen nagy részében a vétlen autós a nagyobb kárt szenvedő - mivel nem tud felkészülni a katasztrófára.
De tulajdonképpen mindegy is, kinek van igaza, kinek nincs, mivel az esetről nincs több infónk, így csak találgatások folyhatnak.
Mindenesetre egy halottról tények ismerete nélkül így ítélkezni... no komment. Nem tudom, kérdező, mi volt a szándékod a kérdéssel... figyelemfelhívás?
Mindenesetre valami közlekedési gubanc is lehet ott (beláthatatlan útszakasz stb.), mert több ilyen jellegű baleset is történt a környéken.
# 5
Ez a gyereket nem vigasztalja...
Akinek a kérdéssel van gondja, az nézzen magába, ahelyett, hogy tiltakozik olyan dolgok felett amire már nincs ráhatása!
De számítani lehetne előre rá.
Ezek a sofőrök nem 50 nel mentek.
EGYIK SEM!
De ha nektek az a szám dönti el az életeteket, ami egy vacak fémtáblára van írva piros karikában, hát akkor Gratulálok!
Amikor beültök a kocsitokba, mérjétek fel, az hány kiló, meg ti hány kilók vagytok, és hogy mit bír ki a szervezetetek, meg mit bír ki a kocsi amibe beültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!