Valaki aki picit is ért a gitárokhoz/gitározik?
A nyakánál ne fogd, nem szereti.
úgy bánj vele, mint egy csecsemővel (olyan finoman)
Ne akard dobálni, vagy a hevederén forgatni.
Ha-ha.
Nem úgy értem hanem olyanok vannak e amire magamtől nem jövök rá pl hogy ha nincs gitárállványom akkor hogyan tilos lerakni pl fektetve kell vagy nem szabad neki dönteni a falnak vagy pl sosem szabad megpengetni a bundoknál vagy ilyenek (ezeket most csak random kitaláltam hogy ilyesmire gondolok)
Nem léteznek ilyen szabályok. Viszont a legközelebbi ezzel kapcsolatos dolog ami eszembe jut, az pl: gitározás előtt mosd meg a kezed (hogy tisztán tartsd a húrokat), ne tárold olyan helyen ahol folyamatos napsütés éri, koncert előtt hangold be a gitárod stb..
Most nyilván egy ló teljesen más kategóriába tartozik mint egy élettelen tárgy.. szóval ezért értelmetlen a kérdés egy kicsit.
Köszi
Igen ilyesmikre gondoltam mert gitározni szeretnék de otthon egyedül, nem fogok tanárhoz járni és nem szeretném hogy baja legyen a giárnak
Szívesen! :)
Én is egyedül tanulok. Habár tavaly a suliba volt gitárszakkör... de már sajnos nincs mert nem fér bele a hétbe hogy legyen mivel elég zsúfolt órarendünk van. Ha van még kérdésed nyugottan tedd fel! :)
azok a kis "csíkok" maguk a bundok (másnéven érintők) a közöttük lévő rész pedig a bundköz.
A gitár tárolása természetesen sokféleképp megoldható, de a legpraktikusabb egy gitártartóban, pl nekem a falra vannak fellógatva így könnyeb elővenni őket, és jól is mutatnak. És ha így vannak tárolva akkor fontos hogy ne érje őket naponta több őrás közvetlen napsütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!