Hogyan lehet lefordíttatni?
Van egy könyv, amit el szeretnék olvasni, de nagy eséllyel nem fog kijönni magyarul. lehet kérni, hogy valaki fordítsa le és adják ki magyarul is? Vagy ez hogy működik?
Amúgy ha lényeges, akkor Shana Mangatal Michael and Me c. könyve lenne az.
Még mindig az ötös
Tehát hazugságot irt? Na mindegy, majd utana olvasok. Csak mar lassan nem tudom, hogy mit lehet elhinni es mit nem. De legalabb mostmar mindenki tudni fogja, hogy igenis volt szexualis elete. Nem gyerekekkel!!! Ez fontos! Es a felnott noket szerette.
miért ne lenne igaz könyörgöm férfi volt ő is meg nézte a szép nőket
azért mert néha gyerekekkel játszott meg vidám parkja Volt attól még férfi volt
nem szerzetes pap
sőt én ismerek egy olyan oldalt ahol leírják hogy Michael igen vonzódott a nőkhöz söt még a testörei is tudják hogy a nőket szerette
Nem hazugságok amiket Shana leírt.
A molesztálós dolog az meg nincs bent a könyvben, csak a média tette hozzá, mert kitalálták így és kész.
Tehát ogy lehet kérvényezni a magyarra fordítást?
Mar megint az otos vagyok...
Nem azt mondtam, hogy nem szerette a noket, tisztaban vagyok azzal, hogy neki is voltak szuksegletei es szerette a noket, de az hogy ilyen piszkos ( :D ) dolgokra is kepes volt... xD azt hittem a romantikusat szerette :ddd
A kerdezo kerdesere valaszolva, en meg nem hallottam ilyenrol. Szerintem csak akkor forditjak le, ha van ra kereset, igeny. Ugyertem tomegesen. Es ez nem szavazaton mulik szerintem, vagyis nem tudom. De ha egyedul kered, emiatt biztos nem forditjak le. Sot, szerintem meg 10 ember kedveert sem. Pedig jo lenne
Utolsó előtti, köszi! :)
Utolsó! A könyv Michael családjához is eljutott, meg van örökítve képeken, videókon. Ha totális hazugság lenne, akkor a Jackson család kiállt volna Mike mellett, mint mindig.
Keresztnevek:
Aaron
Abdul
Abe
Abel
Abraham
Abram
Adalberto
Adam
Adan
Adolfo
Adolph
Adrian
Agustin
Ahmad
Ahmed
Al
Alan
Albert
Alberto
Alden
Aldo
Alec
Alejandro
Alex
Alexander
Alexis
Alfonso
Alfonzo
Alfred
Alfredo
Ali
Allan
Allen
Alonso
Alonzo
Alphonse
Alphonso
Alton
Alva
Alvaro
Alvin
Amado
Ambrose
Amos
Anderson
Andre
Andrea
Andreas
Andres
Andrew
Andy
Angel
Angelo
Anibal
Anthony
Antione
Antoine
Anton
Antone
Antonia
Antonio
Antony
Antwan
Archie
Arden
Ariel
Arlen
Arlie
Armand
Armando
Arnold
Arnoldo
Arnulfo
Aron
Arron
Art
Arthur
Arturo
Asa
Ashley
Aubrey
August
Augustine
Augustus
Aurelio
Austin
Avery
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!