Mindent olyan irreálisnak látok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Asszem ez a jó szó hozzá, nem tudom, hogy irreális. Sokszor úgy érzem, mintha ez nem is a valóság lenne, ahol vagyok, vagy mintha egy lencse lenne a szememen amit hogyha leszednék, akkor látnák mindent valóságosnak. Asszem a túl sok kütyük nyomgodásától lehet, mert sokszor úgy érzem mintha már az lenne a valóság. Szerintetek? Valakinek volt már ilyene? Normális ez? Ha egy jó hosszú szünetet tartok azzal, hogy se gép (amit már kb 2 éve nem is használtam), se telefon, tablet nem használok és nem csak havonta egyszer-kétszer megyek le a városba, akkor szerintetek sokat segítene ez a problémámon? Igen, tudom, nincs életem, és egész nap fent ülök a szobámban és kockulok. Belátom, ez az én hibám és ezen változtatni is fogok. De szerintetek? Mi a véleményetek erről az egészről?2016. aug. 29. 20:09
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben elkezdenék nyelvtankönyvet olvasni.
Majd kinövöd, minden gyerek átesik azon, hogy azt hiszi a mátrixban él... illetve majdnem mindegyik.
2/2 A kérdező kommentje:
Huhhh, :D akkor jó, most megynyugodtam. Köszi a választ:D. És, ha ennyira zavar, akkor mostantól normálisan fogok írni :) legalábbis megpróbálok :DD
2016. aug. 29. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!