Kérlek, leírnátok nekem mindent a gólyatáborokról, gólyaavatókról?
Én nemrég voltam gólyatáborban
Amúgy érdemes mindenkinek elmenni
Ahol én voltam mindenki azt híresztelgette hogy nagyon komolyak a szivatások pl : levágját a hajad és hasonlók
A feladatokat nem kötelező megcsinálni , mindjuk attól függ hogy milyen a feladat és hány emberes
Max ha kötelező és nem csinálod neg akkor egy kicsit ,,megszivatnak" mondjuk nem nevezhető nagyon szivatásnak. Nekem olyan volt hogyha valaki beszélt akkor amikor figyelni kellett volna akkor pl.össze ragasztószalagozták a 2kezét/2lábát vagy csak a szájára ragasztottak ragasztó szalagot. Vagy összefirkálták az arcát filctollaal , de ezeket mind kilehet bírni en is inkább csak röhögtem rajta
Nálunk az egész 9.-knek egybe volt a tábor és voltak ,,osztályépítő" versenyek és külön csapatépítő versenyek is hogy jobban megismerjük a másikat és összetartsunk
A gólyabálra és a gólössapra én is kíváncsi leszek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!