Hogy csináljam? Hogy tanuljak angolul? Többi lent!
17 éves lány vagyok, nyelvi gimnáziumba járok, angol szakra. Szeretnék az angol nyelvvel foglalkozni!
Attól függetlenül, hogy angol a főnyelvem a suliban, úgy érzem- és nem csak érzem- hogynincs túl nagy tudásom, tehát nem tudok egyszerűen angolul. Nyilván, azért ha muszáj lenne, tudnék segítséget kérni, vagy valami és angol videókat nézek, amiknek a 85%-át megértem. Voltam New York-ban tavasszal és nagyon tetszett, rögtön tudtam, hogy az az én városom. És, lám jövő nyáron megyek 1 hónapra. Egy nyelviskolán keresztül, illetve a nyelvsuliba. A neve: EF language school. :)))
Tehát, ez már eldöntött, -és kifizetett- kérdés.
1 évem van, hogy belerázódjak teljesen az angolba. Tehát, a kérdés, hogy készüljek, mit csináljak, hogy mire megyek jövőre már tudjak valamilyen szinten beszélni és a többi?! Mert, ott nem lesz egy magyar ember sem és lesznek óráim angolul, ahol aktívnak kell lennem.
Örülnék, ha hasznos tanácsokat kapnék!:)
Köszönöm előre is!:)))
Én is sokáig hittem, ha valaki angol anyanyelvű, az milyen király.
Idén kaptunk egy angol anyanyelvű tanárt aki már 20 éve Magyarországon él.
És mi van az órákon? Magyarul magyarázza el a nyelvtant mint valami Matematikai egyenltetet..
Ezzel szemben a huszonéves magyarországon született tanárt meg istenítik... Ő tudja azt, mi lehet az amit nem érthetnek, s azt, hogy ő ezt pár éve hogyan értette meg..
Ez egy anyanyelvűnek egyértelmű.
A tanár tudása nem biztosíték mindenre, nem is azért mondtam. Attól hogy a tanár keni-vágja az anyagot, módszertanilag igenis lehet szar, azaz hogy nem tudja tanítani is azt.
A jó tanár tanít.
Az igazán jó tanár szemléltet.
De a legeslegjobb tanár inspirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!