Programozással való kérdésem, tudásom szinte nulla?
Hát igazából én egy könyvből elkeztdem tanulni a htlm-et de visszakellett adnom, és annyit tudok, h egy táblázatot tudok programozni, és ennyi :(
Megszeretném tAnulni a python nyelvet... 13 éves lány vagyok.. Utánnaolvastam, de én egyáltalán nem vagyok ilyen zseni..
Olyan szavakat találtam pl szintaxis v mi, meg ilyesmik, én ezekről még sosem hallottam, nem is tudom h mit jelent.. Szüleim is szeretnék ah programozó lennék, és engem is érdekel, de nagyon félek, h nem tudom megtanulni, és elrontom az egészet... valami tanács?
a magyar nyelvnek is van szintaxisa szemantikája
elég, ha 10 év múlva profi leszel :)
magyar mondatnak van szemantikája :D
ezeket nem baj, ha nem érted
A HTML leírónyelv, nem programozási nyelv. Különféle webes programokat el lehet vele helyezni az adott lapon, de maguk a programok nem HTML-ben íródtak (hanem mondjuk Javascript-ben, PHP-ban, stb.)
A Python jó nyelv egy kezdőnek, először töltsd le az IDE-t (IDE = fejlesztői felület, amin a programot írod).
Nos, ha ez megvolt, YouTube-on jó sok oktatóvideó van Pythonról. Ha jót akarsz magadnak, kezdj el rendesen megtanulni angolul, ugyanis egy komolyabb nyelvnél, magasabb szintekre nagyon nincsen oktatóanyag magyarul, angolul viszont bőven akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!