Miért nem nő a mellem? Többi lent
Figyelt kérdés
2 napja ilyen barnás foltok vannak a bugyimon. Viszont még a mellem nem nagyon nő :/
De már szőrös is vagyok... És nem értem hogy ha hamarosan megjön, miért nem nő a mellem??
14/L
2016. aug. 27. 05:53
11/16 anonim válasza:
Nyolcaska vagyok még mindig
Vezesd a folyásod gyakoriságát stb stb Esélyes hogy ez lesz a ciklusod... :) Ha meg meg nem legalább látod a tested :)
És kitartást ugyanakkor remélem későn fog neked megjönni... mert nálam speciel fájdalmas. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Hát az nem jó :/
Köszi a válaszokat :)
De szerintem hamarosan megjön, mert mióta van ez a barna folyás, ami eddig fehér volt, sokszor görcsölök. Bár nem annyira, csak picit, de a görcs az görcs :D
2016. aug. 27. 21:42
13/16 lumia 532 válasza:
es nekem miert ilyen kicsi a farkam?😢
14/16 A kérdező kommentje:
Xd
2016. aug. 28. 08:11
15/16 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? 😂
2016. aug. 28. 08:11
16/16 anonim válasza:
Nem tudom. De szexik a későn érő lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!