Miért nem nő a mellem? Többi lent
2 napja ilyen barnás foltok vannak a bugyimon. Viszont még a mellem nem nagyon nő :/
De már szőrös is vagyok... És nem értem hogy ha hamarosan megjön, miért nem nő a mellem??
14/L
Köszi a válaszokat! :)
És amúgy tegnap kezdett el folyni ez a barna valami... Mikor fog megjönni a menzeszem?
Akármikor, emiatt ne parázz ... nekem 14 évesen jött meg...
örök folyamatot írok le most
-Várja, hogy végre megjőjjön
- Siránkozik, hogy miért fáj és nem várja
- Már imádkozik, hogy megjőjjön és fájjon
...
Nyolcas vagyok , és folytatnám, csak véletlen ráfeküdtem az enterre, szóval
Ne érezd azt, hogy valami bajod van, mert nincsen semmi bajod , meg fog jönni . De ha nagyon parázol keress fel egy nőgyógyászt , előtte a háziorvossal fogsz dumálni és ő majd be fog utalni ... stb stb :)
De emiatt kár aggódni, főleg ha nem vagy nemileg aktív :) Későn érő tipus vagy, és nagyon helyes, hogy a hüvelyváladékod nézed ( én speciel nem tudom menses előtt milyennek kell lennie ) de azt tudom, hogy konkrét vérzés előtt a szervezet tisztul , de lehet nem fog mejönni, csak készül a szervezeted erre .... :)A menses elég bonyi egy téma :)
értem köszi a választ :)
sajna későn érő típus vagyok, de várom hogy megjöjjö, rossz ez a barna folyás... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!