Segítségre lenne szükségem! Az iskolában megbuktam 1 tantárgyból ami a matematika és a pótvizsgán is elégtelent kaptam! Kérdés, lehet e így iskolát váltani (pl: focisuli)?
Lehetni biztosan lehetne, de egyfelol igy is, ugy is evet kell ismetelned, masfelol nem biztos, hogy van meg hely a kiszemelt iskolaban.
A mentalitashoz gratulalok, ahelyett hogy nekifekudnel a mateknak es legalabb egy kettest osszekaparnal, inkabb focizol.
nem tudom, kedves előző, hogy mégis miből gondolod, hogy nyáron is csak focizott matek helyett :)) semmit nem tudsz a kérdezőről, így elég nagy f***ságnak tartom, amiért látatlanban elítéled....
Szerintem át lehet menni, bár lehet, szükséged lesz különbözetit tenni (amennyiben nem akarod újrakezdeni az egész gimit). Sok sikert, a matekra pedig gyúrj rá a következő évben, hidd el, sikerülni fog, én is megbuktam (pótvizsgán átmentem, de ez most nem számít), és csak akarni kell. Az elején nehéz, aztán hozzászoksz. :) Még egyszer sok sikert!
18/L
Keresel egy másik iskolát. A szüleiddel kérsz egy időpontot az ottani igazgatótól és elmondjátok, hogy erős volt neked a jelenlegi sulid és buktál matekból. Évet fogsz ismételni. Új suliban tiszta lappal indulsz.
Persze nem biztos, hogy két kézzel fognak utánad kapkodni az iskolák, mert a bukott tanulókat az erős sulik nem veszik át.
Sajnálom, hogy megbuktál. Egy ismerősöm szintén ugyanígy járt, de a 10-es pótvizsgán még a megoldóképletet sem tudta, így megérdemelte. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!