Matematika tantárgyból részképesség zavarom van. Kötelezhetnek-e osztályozó vizsgára?
Részképesség zavarom van, felmentéssel is rendelkezem. Tavaly még nem volt ebből probléma, idén viszont kitalálták hogy nekem osztályozó vizsgát kell tennem abból a tárgyból amiből fel vagyok mentve. Osztályzatok alól vagyok felmentve, szöveges értékelést kapok.
Külön fejlesztőtanárhoz járok, ő utánanézett, és szerinte nem kell vizsgázni. Most akkor kell mennem?
"Részképesség zavarom van, felmentéssel is rendelkezem. Tavaly még nem volt ebből probléma, idén viszont kitalálták hogy nekem osztályozó vizsgát kell tennem abból a tárgyból amiből fel vagyok mentve."
- Ha az osztályzat alól mentesítve vagy, akkor osztályozó is felesleges. DE: azt ugye tudod, hogy a felmentést minden évben újra kell kérvényezni?
Edfig csak osztályzatok alol voltam felmentve, elmentem "csináltatni egy olyat ami már az érettségi alól is felment, de azt még mem küldték ki, lassan egy hónapja...
A bizonyítványosztás ma van, mem tudtam ott lenni, délután kihozza az egyik ismerősöm és akkor megnézem hogy pontosan mi os van..
A következő szöveg van benne:
"a követelményeknek nem felelt meg, javítóvizsgát tehet matematikából".
Év közben kaptál jegyeket? Figyelmeztettek, hogy bukásra állsz? Itt szó sincs osztályozó vizsgáról, ez bukás.
Tedd fel ide valahogy linkbe a szakvéleményt meg a tavalyi felmentésedet. A felesztőtanárt az iskola nyújtja? Ha ugyanis osztályozható vagy, nem vagy diszes, akkor nem jár fejlesztőpedagógus se. Ez így nem stimmel. Igazgató, fenntartó, ombudsman, valamit tennetek kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!