Milyen címet adjak a könyvemnek?
A főszereplő két barátnő, akiket kiközösítenek a többiek, egy napon eltűnnek a világukból, és egy másikba érkeznek, a hely neve ahova megérkeznek, Aríciai birodalom. Az egyik lány, Kira a sötét részre kerül, Arina pedig a palotában hercegnő. Senki sem lepődik meg az érkezésükön, mivel mindig is ott voltak, csak a testben amiben Aríciában vannak másé volt. Egyik barátnő sem tudja hol van a másik.
Ez lenne a sztori(kb.), a vége nagy csattanó lenne(egy háború közöttük. Az első cím A pillangók halála lenne, de az mások szerint kicsit morbid, vagy depressziós lenne, Van ötletetek? És szerintetek milyen lenne a történet? (Persze hosszabban érdekesebb lesz.)
Én nem kérem, hogy privátban küld el. Felajánlom, hogy ha kész, megveszem. De egy feltétellel, hogy nem küldöd el másnak.
Komolyan gondolom!
Én ha Bemegyek egy könyvesboltba és megtetszik egy könyv , akkor az eladónak nem azt mondom, hogy küldje át majd letöltöm, hanem kifizetem.
Vicc ahogy egyesek gondolkodnak.
Vicc ahogy kettesek is gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!