Milyen címet adjak a könyvemnek?
Figyelt kérdés
18.század elején játszódik a tõrtének.Jeremy (a könyv fõszereplõje) úgy dönt ,h ír egy naplót az életérõl de legfõkêppen a múlt évszázadokban történt farkasember támadásokról. Nagyon beleássa magát a témába addig még 24. születèsnapján a vörös hold eszakáján (ami 50 èvente egyszer van és ekkor alakulnak át elõszõr a farkasembetek)õ is farkasember lesz. Ez miatt elüldözik a szülõ helyèrõl. Étlen, szomjan bojong (mivel nem tudja h kell átváltozni).Míg nem egyszer rátalál egy farkasember falka és befogadják. Megtanítják mindenre amit tudnia kell a farkasember képeségeirõl. Az egyik napon pedig megtámatja õket egy ellenséges falka. Jeremy mesebesül és a falkából egy csaj ápolja . Felépül és egymásba szeretnek a csajjal. Azután õk támadják meg a másik falkát de súlyos vereséget szenvednek, meghal a falkavezér és utólsó pillanataiba átadja ezt a rangot Jeremynek és legyõzik a másik falkát Jeremy vezetésévelp.2012. szept. 26. 18:20
1/7 anonim válasza:
A "Vörös Hold" adja magát, nem?
2/7 anonim válasza:
A "Vörös Hold" szerintem is passzolna.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam de ez ilyen naplószerű és akkor nem lenne az jobb cím hogy "Egy farkas naplója"
2012. szept. 26. 20:39
4/7 anonim válasza:
ötletem sincs, mi legyen a cím, de azt tudom, hogy ez az "Egy farkas naplója" nekem nem tetszik. Nem harapnék rá, az biztos. A vörös hold már jobban hangzik.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2012. szept. 27. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!