Anya nagyon rosszindulatú velem, de miért? (többi lent. )
Nem tudsz vele mit csinálni vannak ilyenek. Nem tudnál te elmenni a barátodhoz, azt megengedné?
Persze minden szülő mondja, hogy ugyanannyira szereti az összes gyereket, szomorú kimondani de az nem teljesen igaz. Mindegyiknek jobban húz a valamelyik felé és bizony jobvan szereti, ha nem mondjaki akkor is. Anyám is ezerszer jobban szereti a fiát, mint engem. Ugyanaz, mint a tanár nem kivételezik senkivel, de mindegyiknek megvan a maga kedvence.
A szemüveg ismerős, nekem sem veszik meg, annyit mondom nekik, merthát nem kevés pénzbe kerül az. Nem ezen kell spórolni. Ő azt mondja, hogy régen se vitték a gyereket szemészhez, de persze magának megvette nemrég. Én bejelentkeztem kórházba magamtól (3 hónapra adtak időpontot... ez másik történet) ingyenes, elmegyek és elé rakom a papírt, hogy bizony nem látok. Nem fogja azt mondani, hogy nem kell. Csináld ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!