Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy 16 éves lány eddig...

Ha egy 16 éves lány eddig elolvasott kb.25 könyvet, az elég jó eredmény?

Figyelt kérdés

értékelnétek?

-kevés

-átlagos

-jó

-jobb az átlagnál

ti hány könyvet olvastatok már el, és hány évesek vagytok?

2010. ápr. 20. 16:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés.12 vagyok,és már több mint 50 könyvet elolvastam.
2010. ápr. 23. 19:28
 22/24 anonim válasza:

Szerintem a mai fiatalakhoz képest (én is az vagyok) elég jó. :)

Én kb.11-12 könyvet olvastam el, és 14 éves vagyok. :)

2013. dec. 6. 08:29
 23/24 anonim válasza:

Hát ez biztos nem jobb az átlagnál. Én magamat és a barátnőimet nem sorolom a nyomik közé, mivel ismerünk olyanokat és azok teljesen mások. De nem is ez a lényeg. Egyik barátnőm úgy van ezzel,hogy ha valamit nem tud olvasni egy hétig,akkor már minden baja van.

Én 12 évesen kezdtem bele az olvasásba, addig rühelltem,hogy kötelező könyvtárból könyvet kölcsönözni és a kötelező olvasmányokat is. Aztán hatodikban a sok nyaggatás miatt elkezdtem az SZJG és lássanak csodát túl vagyok 87 könyvön. Két év alatt. Szerintem a tied ehhez képest átlagos vagy inkább kevés. Viszont mindenkinek más az igénye..

2014. márc. 1. 21:14
 24/24 anonim válasza:

Én már 90 vagy 100 könyvet olvastam ki. Ezért én nyertem... Bár sokan mondják hogy a számolás nem az erősségem 😂

1980\F

2017. dec. 12. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!