Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy 16 éves lány eddig...

Ha egy 16 éves lány eddig elolvasott kb.25 könyvet, az elég jó eredmény?

Figyelt kérdés

értékelnétek?

-kevés

-átlagos

-jó

-jobb az átlagnál

ti hány könyvet olvastatok már el, és hány évesek vagytok?

2010. ápr. 20. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Az lehet, sőt biztos, hogy pont az a lényege a kötelező olvasmányoknak, hogy olvassunk. De én nem bírok elolvasni egy olyan könyvet, ami akarattal rámerőszakolnak, hogy "Na tessék, most akkor olvasd el, ha tetszik, ha nem!".

Én valahogy ezek miatt sem szeretek olvasni...amióta sulis vagyok (és tudok olvasni), minden nyárra fel volt hagyva legalább 3-4 könyv, ami elolvasásához egyáltalán nem volt kedvem, de vagy el kellett olvassam, vagy kínlódjak, hogy honnan szerezzek tartalmat, stb., hogy ne kapjak rossz jegyet.

Pl. egy olyan könyvet, mint a Harry Potter szívesebben olvasok. Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre, szerintem az olvasás erőltetése csak jobban elveszi a kedvet attól... Már a nevében is benne van, hogy kötelező, és nem azért fogsz neki olvasni, mert feltétlenül érdekel a könyv.

15/F

2010. ápr. 20. 17:37
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
15 éves vagyok és életemben ugy kb olyan 60-70 könyvet olvastam el..vagy kicsit többet..nemtom pontosan nem számolom:D
2010. ápr. 20. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
16 éves létedre 25 könyv...hát ez nagyon kevés.
2010. ápr. 20. 18:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz! Én ennél biztos többet olvastam, és 12/L vagyok.
2010. ápr. 20. 18:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés, bár én sose számolgattam. Gyerekkoromban biztos kiolvastam egy rakás mesekönyvet, 16 évesen meg már tényleg annyi könyvet olvastam ki, hogy nem lehet számon tartani. Ha most megnézem a könyvespolcom, ahonnan a könyvek 90%-át olvastam már, akkor itt olyan 150 könyv van talán. De ugye ebben a könyvtáriak pl. nincsenek benne, vagy amik a szüleim, rokonaim könyvei.

23/L

2010. ápr. 20. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

25? Az elég kevés. De ne azért olvass, hogy növelhesd ezt a számot, hanem élvezetből. :-)

Amúgy elgondolkodtattál. :) Osztottam-szoroztam és arra jutottam, hogy min. 150-200 könyvet olvastam. Én is 16 vagyok.

2010. ápr. 20. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem jó!

Hát én úgy kb. 15-öt.. bár most az utóbbi hónapokban kaptam rá a könyvolvasásra... (jó stresszlevezetésként) (:

F/18

2010. ápr. 20. 18:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon kevés! :/ Én sokkal többet olvastam mint te, pedig még nem vagyok 16.. Dehát te tudod.. Vannak akiket nem kötnek le a a könyvek..

14/L

2010. ápr. 20. 18:56
 19/24 A kérdező kommentje:

én is csak egy pát hónapja olvasok rendszeresen.

Ez alatt az idő alatt a heti átlagom úgy 1 könyv, így már jobban hangzik?:D

nagyon megkedveltem az olvasást, mert leköt, de legfőképpen azért, hogy szebben tudjak beszélni (ezért szinte mindig hangosan olvasok). Mert az a tipus vagyok, aki mindent egyszerre akar elmondani és ezért néha össze-vissza beszélek. Ez jó módszer, nem? Mármint a problémám kiküszöbölésére.

2010. ápr. 20. 21:07
 20/24 anonim ***** válasza:
5 éves korom óta rendszeresen olvasok. olyan 400-500nál könyvnél járok. (persze, egy része mesekönyv) van hová fejlődni. ;) 16/L.
2010. ápr. 21. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!