Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom már irtam ilyen kérdést...

Tudom már irtam ilyen kérdést (aki felismeri a nevem) De fáj a szívem, ürességet érzek benne. (? )

Figyelt kérdés

Csak be akarom tölteni az űrt, de mivel?

10 éves lány vagyok, de ne becsüljetel alá mert nem ismertek.

A legutóbbi tanácsok nagyon jók voltak, ki is tartottak 3 hétig kb. De megint szomorú vagyok. Csodálatos életem van, és sok barátom.

Előre is mondom, hogy, nem egy pasi hiányzik, hisz csak 10 éves vagyok. Kérlek ha lehet ne lenétő vagy szidalmazó válaszokat adjatok.

Ui: bocsánat a hibákért telefonról vagyok és nem tudom ellenőrizni.

2016. aug. 23. 23:14
 1/3 anonim válasza:

10 eves vagy?

Szomoru vagy?

Miert?

2016. aug. 23. 23:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezért kérdeztem.
2016. aug. 23. 23:58
 3/3 anonim válasza:

10 eves vagy? Biztoss?

23 eves vagyok es pontossan emlekszem amikor en 10 eves voltam...azt se tudtam mit jelent a szomoru szo ..jatszodtam futkaroztam ettem tv nezztem rajzoltam tanultam full programmba voltam csomagolva..es te 10 eves vagy yudtal emailt meg teleflnrol belepve ide ahova inkabb a 18 even feluliek ok aluliak is 2 3 evvel...de nem TE aki 10 evessss megoritesz! Mi a banatod szivem? Ki bantktt? Vagy beteg vagy? Nincs amit egyel? Tan a tvben lattad egyess gyerekek hogy elnek es ugyis mosolyognak ...mar megbkcsajs de ijen kis fenti hangon kell mar h beszeljek veled hisz tiz eves vagy de az aguad szerintem mar 66 eves vagy...hazudsz vagy kamu? Vagy nem tudom...te bajod! Te eleted!csodalatks pillanatok es evek varnak rad mogyorocskam...ha valami bant mond el anyukadnak o majd vesz faggit es hopl mar is jobban leszel es elfelejted "banatod! :) szio

2017. jan. 1. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!