Gáz, ha egy lány motorozik?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy motort (nem nagyot, csak 50ccm-set). Szerintetek jól néz ki egy lány egy motoron vagy inkább gáz?2010. ápr. 20. 14:37
3/10 anonim válasza:
Nem gáz.nem kell törődni mással, csak magaddal, ami neked jó.
5/10 anonim válasza:
Nem gáz.Irány vedd meg és érezd jól magad.Én ismerek olyan lányt is aki 1000cm3 motort vett és senki nem tartotta gáznak.Még a fiuk is örültek neki hogy nem nekik kell vinni.
6/10 anonim válasza:
Jó szerintem. Sőt... ha lesz már egy 600as mocid akkor már sokkal jobban bejössz a pasiknak :)
7/10 anonim válasza:
Kicsit sem az;)
énis lány vagyok és motorozok lassan 1éve már :)
és sok lányt ismerek akik motoroznak!
16/L
8/10 anonim válasza:
előző válaszoló! hogyan motorozol?? 16 évesen? milyen motorral?? és hol?? gondolom nem utcán......
9/10 anonim válasza:
Hát amerre akarok, 16évesen igen van jogsim f12-esem van,hát hogyan motoroznék?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!